Type what you are searching for:

Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore
[contact-form-7 404 "Nu am găsit"]

Despre compania Refan

Despre compania Refan, se poate spune că este un concern de foarte mare succes, care a luat ființă în anul 1991, ca o afacere de familie, în localitatea Plovdiv din Bulgaria. Condus de pasiunea sa pentru frumusețe și gustul incredibil pentru parfumurile fine, aplicând tradițiile bulgare în materie de parfumerie, profesionalismul său și experiența uneia dintre cele mai renumite companii franceze de parfumuri (Mane Fills), Ștefan Popov și-a înființat compania și a numit-o Refan.

De la înființare și până în prezent compania s-a modernizat și dezvoltat continuu. În prezent, Refan fiind un brand mondial, un lider al calității și prestigiului ridicat.

Refan este un brand internațional cu peste 350 de magazine pe întreg mapamondul!

Crearea parfumurilor și cosmeticelor Refan este un amestec de pasiune puternică pentru marcă, inovații de ultimă generație, experiență și know-how pe termen lung. Se respectă tendințele și cerințele pieței, găsind permanent cele mai bune soluții posibile pentru nevoile consumatorilor.

Produsele Refan sunt supuse unui control de calitate foarte riguros pentru a fi conforme cu cerințele pieței Comunității Europene și Internaționale.

Pentru a putea fi recunoscută calitatea remarcabilă a produselor Refan, pe întreaga planetă, compania Refan și-a implementat Sistemele de Management conform Standardelor ISO:

ISO 14001:2005Standard de mediu

OHSAS 18001:2007Standard de sănătate și securitate ocupațională

ISO 9001:2008Standard de calitate

Compania Refan garantează:

– un grad ridicat de inovație în echipamente tehnologice și materii prime pentru producție;

– aplicarea celor mai noi dezvoltări ale laboratoarelor mondiale de parfumuri și produse cosmetice;

– rețete elaborate în conformitate cu cerințele directivelor europene și legislației europene relevante pentru tipul de produs;

– controlul calității produselor pe tot parcursul ciclului de producție.

Datorită produselor sale de înaltă calitate, în cei 30 de ani de existență, compania Refan a primit foarte multe premii internaționale!

Compania fabrică parfumuri vrac, oferind o modalitate eficientă din punct de vedere economic, ecologic și inteligență. Se pot cumpăra parfumuri pentru diferite ocazii, în volume diferite și în recipiente din sticlă care se pot reumple, la prețuri competitive.

În procesul de fabricație, compania Refan, utilizează numai materii prime naturale.

În România, produsele Refan (îndeosebi parfumurile Refan), sunt foarte apreciate pentru calitate. Gama diversificată și prețurile de vânzare foarte mici, fac ca raportul CALITATE / PREȚ / CANTITATE să fie unul FOARTE BUN(!) comparativ cu alte produse similare de pe piața românească de profil.

Motivele pentru care produsele Refan se comercializează la PREȚURI FOARTE MICI, sunt:

– păstrarea nemodificată a prețurilor produselor pe o perioadă lungă de timp;

– folosirea unor ambalaje simple;

– eliminarea brandului;

– promovarea parfumurilor și a cosmeticelor Refan se face numai „face to face” sau prin internet;

– vânzarea produselor se face numai prin intermediul colaboratorilor / reprezentanților Refan.