Type what you are searching for:

Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

Despre Compania Refan

Parfumuri Refan România / Despre Compania Refan

Compania Refan, este un concern bulgaro – francez, de foarte mare succes, înființat în anul 1991, în orașul Plovdiv din Bulgaria.

Condus de pasiunea sa pentru frumusețe și gustul pentru parfumurile fine, aplicând tradițiile bulgărești în materie de parfumerie și experiența uneia dintre cele mai renumite companii franceze de parfumuri (Mane Fills), Ștefan Popov a înființat compania și a numit-o Refan.

De la înființare și până în prezent compania s-a modernizat și dezvoltat continuu, ajungând să producă peste 3000 de produse (parfumuri și cosmetice), realizate cu ajutorul specialiștilor și tehnologiei franceze. În prezent, Refan este un brand internațional, un lider al calității și prestigiului ridicat, cu peste 350 de magazine pe întreg mapamondul!

Crearea parfumurilor și cosmeticelor Refan este un amestec de pasiune puternică pentru marcă, inovații de ultimă generație, experiență și know-how pe termen lung. Se urmăresc continuu tendințele și cerințele pieței, găsind permanent cele mai bune soluții posibile pentru nevoile consumatorilor.

Produsele Refan sunt supuse unui control de calitate foarte riguros pentru a fi conforme cu cerințele pieței Comunității Europene și Internaționale, fiind realizate numai din ingrediente naturale de calitate superioară provenite de la producători de renume mondial.

Pentru recunoașterea internațională a calității remarcabile a produselor, compania Refan și-a implementat Sistemele de Management conform Standardelor ISO:

a) ISO 14001:2005Standard de mediu

b) OHSAS 18001:2007Standard de sănătate și securitate ocupațională

c) ISO 9001:2008Standard de calitate

Compania Refan garantează:

– un grad ridicat de inovație în echipamente tehnologice și materii prime pentru producție;

– aplicarea celor mai noi dezvoltări ale laboratoarelor mondiale de parfumuri și produse cosmetice;

– rețete elaborate în conformitate cu cerințele directivelor europene și legislației europene relevante pentru tipul de produs;

– controlul calității produselor pe tot parcursul ciclului de producție.

Drept dovadă a recunoașterii internaționale, pentru produsele sale de înaltă calitate, în cei peste 30 de ani de existență, compania Refan a obținut numeroase premii și diplome, de la cele mai prestigioase instituții (Forbes). (vezi galeria de poze 1 / 2 / 3 / 4 / 5)