Concernul Refan Bulgaria, este o companie bulgaro – franceză, de foarte mare succes, înființată în anul 1991, în orașul Plovdiv.

De la înființare și până în prezent compania s-a modernizat și dezvoltat continuu, ajungând să producă peste 3000 de produse (parfumuri și cosmetice). Produsele sunt realizate cu ajutorul specialiștilor și tehnologiei franceze. În prezent, Refan este un brand internațional, un lider al calității și prestigiului ridicat, cu peste 350 de magazine pe întreg mapamondul!

Crearea parfumurilor și cosmeticelor Refan este un amestec de pasiune puternică pentru marcă, inovații de ultimă generație, experiență și know-how pe termen lung. Se urmăresc continuu tendințele și cerințele pieței, găsind permanent cele mai bune soluții posibile pentru nevoile consumatorilor.

Produsele Refan sunt supuse unui control de calitate foarte riguros pentru a fi conforme cu cerințele pieței Comunității Europene și Internaționale, fiind realizate numai din ingrediente naturale de calitate superioară provenite de la producători de renume mondial.

Pentru recunoașterea internațională a calității remarcabile a produselor, concernul Refan Bulgaria și-a implementat Sistemele de Management conform Standardelor ISO:
  • ISO 14001:2005 – Standard de mediu
  • OHSAS 18001:2007 – Standard de sănătate și securitate ocupațională
  • ISO 9001:2008 – Standard de calitate
Compania Refan garantează:
  • Un grad ridicat de inovație în echipamente tehnologice și materii prime pentru producție.
  • Aplicarea celor mai noi dezvoltări ale laboratoarelor mondiale de parfumuri și produse cosmetice.
  • Rețete elaborate în conformitate cu cerințele directivelor europene și legislației europene relevante pentru tipul de produs.
  • Controlul calității produselor pe tot parcursul ciclului de producție.

Drept dovadă a recunoașterii internaționale, pentru produsele sale de înaltă calitate, în cei peste 30 de ani de existență, compania Refan a obținut numeroase premii și diplome, de la cele mai prestigioase instituții (Forbes) (vezi galeria de poze 1 / 2 / 3 / 4 / 5)