Type what you are searching for:

Make your own custom-made popup window!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore

Eroare: Nu am găsit formularul de contact.

De ce să-mi cumpăr parfumuri Refan

Parfumuri Refan România / De ce să-mi cumpăr parfumuri Refan

Parfumurile Refan se disting prin persistența mirosului (4 – 6 ore), diversității aromelor (citric, oriental, floral, lemnos, aromatic) și concentrației ridicate de esență (15% esență de parfum). Acest fapt se datorează, îndeosebi materiilor prime utilizate în procesul de fabricație (numai materii prime naturale), a tehnologiei și a specialiștilor francezi care contribuie la realizarea acestora, răspunzând cu succes pretențiilor oricăror persoane.

Firma noastră importatoare comercializează o gamă diversificată de parfumuri Refan (peste 200 de parfumuri pentru femei și bărbați) practicând prețuri de vânzare foarte mici (vezi prețuri), făcând ca raportul CALITATE / PREȚ / CANTITATE să fie unul FOARTE BUN(!) comparativ cu alte produse similare de pe piața românească de profil.

Pentru folosință proprie sau diferite ocazii (cadouri), se pot cumpăra sticluțe cu parfumuri Refan, la diferite gramaje (vezi gramaje).

Importăm și parfumuri vrac (vezi poză), oferind o modalitate eficientă din punct de vedere economic și chiar ecologic (0,25 lei/ml). Separat pot fi achiziționate sticluțe goale reutilizabile (vezi aici).

Motivele pentru care produsele Refan le comercializăm la PREȚURI FOARTE MICI, comparativ cu alte produse de profil, sunt:

– folosirea unor ambalaje simple;

– eliminarea brandului;

– promovarea parfumurilor și a cosmeticelor Refan se face numai cu ajutorul internetului;

– vânzarea produselor se face numai prin intermediul colaboratorilor / reprezentanților Refan.

Toate prețurile afișate pe website, conțin TVA